BGN
Обадете ни се 0888 039 850

Артикулите поръчани в www.nojovete.bg се изпращат чрез куриерска фирма Еконт. Поръчки направени до 16:00 часа се обработват същия ден, поръчки направени след 16:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Срокът за доставка е 5 работни дни, с изключение на случаите, в които наличностите са междувременно изчерпани или се изчакват нови партиди от складове в България или извън България. При забавяне изпълнението на Вашата поръчка, ще бъдете уведомени чрез имейл или телефонен разговор.

СТОЙНОСТТА на доставката (за стоки на стойност под 100,00 лв), според ценоразписа на куриерската фирма можете да разгледате тук:

https://www.econt.com/services/courier-services

Доставката НЕ СЕ начислява автоматично в кошницата и НЕ СЕ калкулира при финализиране на поръчката, поради вариацията от такси и екстри, предлагани от куриерската фирма.

Доставка на стойност над 100,00 лв. е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, само в случаите на доставка до офис на Еконт. При избор на клиента да ползва друга куриерска фирма или при желание доставката да бъде до точен адрес, стойността на доставката е за сметка на клиента.

Заплащането на стоките се извършва чрез наложен платеж по куриер.