BGN
Обадете ни се 0888 039 850
Post

Най-търсените ножове за 2022 г.

Кои са най-добрите и най-търсени шеф остриета за 2022 г.?

Съставихме за Вас мини класация на базата на броя продажби и интересът към нашите продукти.

Резултатите са много интересни, като сме ги разделили в три ценови класа.

 

Номер едно във високия ценови клас, е произведеният в Япония Tojiro DP F-808.

С цена под 120 Euro Tojiro DP F-808 е отличен избор. Благодарение на изключително острия ръб, супер твърда стомана, качествена конструкция и достъпна цена, този модел е един от най-добрите сред японските ножове.

Плоската извивка прави Tojiro идеален, ако използвате движение с натискане и издърпване, и е отличен за фини разфасовки и тънки като хартия резени зеленчуци и месо. Ножът е носител на награда за "Добър дизайн" и "Дизайн с дълъг живот".

 

Следващия модел, който намира място в нашата класация е Германската класика Wusthof Ikon.

Ако сте свикнали с усещането за по-тежък нож, 8-инчовият нож за готвене е вашия партньор в кухнята. Остър и здрав, достъпен, с цената си около 130 euro, този нож отговаря на нашите критерии за отличен помощник в кухнята.

 В сравнение с другите ковани немски ножове, по-тънкото острие на Classic Ikon реже по-гладко меки зеленчуци като тиква и моркови. Харесван модел от професионалните шеф готвачи, заради лекотата, с която се използва.

 

На трето място в класацията се нарежда 8-инчовият нож на готвача, Victorinox Fibrox Pro - най-добрият нож, който можете да закупите за около 50 euro. Той е любим на пътуващите по речните кораби готвачи. Пластмасовата дръжка с ергономична форма има защита против приплъзване. Фабричния режещ ръб е по-малко фин, в сравнение с другите участници в класацията, така че ще Ви трябват професионални точиларски услуги, ако желаете бръснеща острота. Въпреки това много хора предпочитат Victorinox заради неговата лекота и удобно усещане в сравнение с другите бюджетни ножове на пазара.

 

*Нашата класация се изготвя въз основа на брой продажби и обратната връзка на нашите клиенти.

Винаги можете да получите професионален съвет от нас, ако се колебаете какъв инструмент да ползвате за вашите кулинарни импровизации.

Надяваме се да сме ви били полезни.

Ножовете, можете да разгледате тук:

Tojiro DP F-808.

 Wusthof Ikon.

 Victorinox Fibrox Pro

Nojovete.bg

 

Сподели

Коментари