Артикулите поръчани в www.nojovete.bg се изпращат чрез куриерски фирми Еконт и Спиди. Поръчки направени до 16:00 часа се обработват същия ден, поръчки направени след 16:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Срокът за доставка е 5 работни дни, с изключение на случаите, в които наличностите са междувременно изчерпани или се изчакват нови партиди от складове в България или извън България. При забавяне изпълнението на Вашата поръчка, ще бъдете уведомени чрез имейл или телефонен разговор.

СТОЙНОСТТА на доставката (за стоки на стойност под 100,00 лв), според ценоразписа на куриерската фирма можете да разгледате тук:

ЕКОНТ: https://www.econt.com/services/courier-services

СПИДИ: https://services.speedy.bg/priceList/

Доставката НЕ СЕ начислява автоматично в кошницата и НЕ СЕ калкулира при финализиране на поръчката, поради вариацията от такси и екстри, предлагани от куриерските фирми.

Доставка на стойност над 100,00 лв. е БЕЗПЛАТНА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. При избор на клиента да ползва друга куриерска фирма или при желание доставката да бъде до точен адрес, стойността на доставката е за сметка на клиента.

Заплащането на стоките се извършва чрез наложен платеж по куриер.